Over Avento

Over Avento

Ervoor zorgen dat u en uw medewerkers altijd, overal en eenvoudig kunnen werken, even efficiënt en snel als op kantoor, daar staan we voor.  

Gebruikers weg halen van hun bureau en maximaal inzetten op het terrein, waar ze de behoeften van de klant naadloos kunnen aanvoelen.  

Om dit te realiseren brengen we performante, mobiele IT-oplossingen op de markt die zowel on- als offline te gebruiken zijn. Op het terrein, daar is waar het gebeurd en waar de mens zich thuis voelt.  
Met onze tools willen we uw verkoop, marketing, merchandising, franchising, stockbeheer, onderhoud en zelfs inspectie versnellen en u begeleiden doorheen uw digitale transformatie. Wij helpen u met onze gespecialiseerde software op uw pad naar een mobiele toekomst en dit in sectoren als fmcg, textiel, industrie en logistiek. Onze tools laten u toe een leidinggevende positie in de markt te verwerven of deze met succes te behouden en verder uit te diepen.  Omdat we de impact van een CRM-systeem onderkennen staan we onze klanten bij met een doorgedreven ondersteuning en begeleiding. Zo gaan u en uw medewerkers ook effectief met onze tools aan de slag, behalen we samen een 100% adoptie en komen uitzonderlijke resultaten binnen handbereik. We maken u wegwijs, halen bezwaren en eventuele vrees weg en zorgen dat weerstand smelt als sneeuw voor de zon. Zo scheppen we gedragenheid, een zekere weg naar succes. Onbevreesd en vol zelfvertrouwen kunnen onze klanten de digitale toekomst aan!  

Onze visie

 

Fearless leading in the field  
 
Mensen weghalen vanachter hun bureau – waar ze van nature uit niet thuis horen – en hen op het terrein, in hun natuurlijk habitat ‘draadloos‘ en onbelemmerd laten communiceren en actief zijn. Vrij als het kan, maar geconnecteerd en volledig op de hoogte als het moet, dat is onze visie in een notendop.  

Mensen laten communiceren en opereren daar waar ze zich het beste thuis voelen en effectief de interactie kunnen aangaan.  

Dit willen we bereiken door u en uw medewerkers onbevreesd aan de slag te laten gaan met onze CRM-tools en 100% van de mogelijkheden laten benutten. Een doorgedreven begeleiding en een ongekend engagement staat centraal in onze werking en visie. Zo helpen we u bij uw digitale transformatie en maken we samen uw onderneming klaar voor de toekomst. Enkel zo kunnen optimale resultaten geboekt worden om uw leiderschapspositie na te streven en te verstevigen 

Onze klant en zijn business begrijpen en gepaste oplossingen aanreiken is ons doel. Onze CRM-oplossingen moeten u alle mogelijke tools in handen geven om prestaties te kunnen leveren, te kunnen groeien en medewerkers optimaal in te zetten. Uiteraard houden we daarbij constant de vinger aan de pols en volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet.

“In the field” even performant zijn als op kantoor, niet gebonden aan tijd, plaats of locatie, daarvoor ontwikkelen we oplossingen. 

Onze missie

Tegen 2030 wereldwijd klanten in gedefinieerde sectoren in staat stellen met onze mobiele IT-oplossingen de productiviteit van hun fieldforce te verhogen. 

 • Iedereen mee op pad: 100% gebruik/adoptie van onze tools door de klant, dat is onze doelstelling. Een doorlopende begeleiding, coaching, training en communicatie zorgt ervoor dat iedereen mee op pad gaat en uw bedrijf slaagt in zijn digitale transformatie. 

 

 • Wereldwijd op pad: In elk land ter wereld willen we performante Avento-systemen.   

 

 • Een groeipad: Gedurende onze reis richting 2030 willen we onze dubbelcijferige groei aanhouden.  

 

 • Verkennen van nieuwe horizonten: Continu de vinger aan de pols houden en nieuwe, innovatieve technologieën implementeren, zo behouden onze klanten hun voorsprong.  

 

 • Medewerkers begeleiden op hun groeipad: We handelen volgens het credo: “Een tevreden medewerker promoot Avento in zijn/haar waardevol extern netwerk.” Doorlopende investeringen in de kennis en de carrière van onze medewerkers horen daar onlosmakelijk bij.  

  

Onze kernwaarden

Bij al onze activiteiten staan de volgende kernwaarden centraal:  

 • Samenwerken: “Out in the field” zijn we op elkaar aangewezen. Wederzijds begrip, vertrouwen en een goede samenwerking zijn nodig om tot resultaten te komen.  

 • Creativiteit: In het veld maakt creativiteit het verschil, daarom houden we constant de vinger aan de pols en komen we met innovatieve oplossingen.  

 • Openheid: Een open communicatie schept duidelijkheid, een band en vertrouwen, essentieel om te overleven en een voorsprong op te bouwen.  

 • Resultaatgericht: Op het terrein tellen resultaten: niet meer, niet minder. Onze klanten geven we dan ook alle tools in handen om hun doelstellingen te bereiken.
   
 • Engagement: Een partner die er 100% voor gaat, daar mag u op rekenen.  

Het kernteam

Tom Moortgat

Tom Moortgat Managing Director

Tom Moortgat

Managing Director

Tom Moortgat
X
Ann Vandingenen

Ann Vandingenen Finance & HR

Ann Vandingenen

Finance & HR

Ann Vandingenen
X
Lee Yudhira

Lee Yudhira Operations

Lee Yudhira

Operations

Lee Yudhira
X
Steven Joris

Steven Joris Sales & Business Development

Steven Joris

Sales & Business Development

Steven Joris
X
Dave Van Loock

Dave Van Loock Solutions Architect

Dave Van Loock

Solutions Architect

Dave Van Loock
X
Gunther Van den Langenbergh

Gunther Van den Langenbergh Business Analysis & Project Management

Gunther Van den Langenbergh

Business Analysis & Project Management

Gunther Van den Langenbergh
X

Waarom Avento?

Nieuwe horizonten verkennen, voorlopen in de digitale transformatie en vooral er voor zorgen dat onze klanten mee zijn op het pad en onze mobiele CRM-oplossingen ook effectief en onbevreesd gebruiken in het werkveld, daar staat Avento voor.  
 
We kijken echter verder dan het leveren van CRM-software. We leveren een oplossing, die meerwaarde schept voor alle gebruikers mits ze correct, efficiënt en consequent gebruikt wordt. We doen er dan ook alles aan om dit te laten gebeuren. Onze oplossingen reiken u alle mogelijke features aan, aangepast aan de noden van uw business. Maatwerk kan zo tot een minimum beperkt worden, waardoor u snel uit de startblokken kan schieten. Zo maakt u uw onderneming klaar voor een mobiele toekomst, werkt u efficiënter, comfortabeler en altijd en overal. 

Onze USP’s? 

 • Simpel & snel op weg  
  Een pragmatisch traject in Digitale Transformatie en een gebruiksvriendelijke oplossing, waarmee u snel aan de slag kan en die 100% adoptie mogelijk maakt. Zo wint u aan snelheid, efficiënte en blijft u een voorloper in uw markt.
   
 • Draadloos, maar toch geconnecteerd 
  Ook zonder internetverbinding staan onze systemen u bij in the field. U werkt net zo makkelijk on- als offline zonder onderbreking.
   
 • Geen technische belemmeringen op uw pad 
  Onze systemen werken op alle mogelijke operating systems (Windows, Android, iOS) en devices. Zowel mobiel als op de desktop. Zo kan u zorgeloos de baan op.
   
 • Als verkenner lopen we voor met “Future Proof Technology”  
  Partnerships met betrouwbare, duurzame partners, exploreren van nieuwe technologieën en implementeren van innovaties. Wij verlaten de gebaande paden en maken er nieuwe. We werken dan ook met “Future Proof Technology”, waar u vandaag, maar ook morgen op kan rekenen. 
   
 • In 3 stappen naar het doel  
  Met ons Avento 3-click algoritme bereikt u in maximaal 3 klikken uw doel, daar staan we voor garant. Simpel, snel, efficiënt. Op het terrein moet het snel gaan, enkel zo blijft u de concurrentie voor.
   
 • Op het terrein spreken we uw taal  
  Al onze oplossingen zijn beschikbaar in 40 talen en staan automatisch ingesteld in de lokale taal. Op het terrein spreken we uw taal!

Meer weten over onze aanpak?

Zij kozen al voor Avento

“The proof of the pudding is in the eating”, we schuiven dan ook graag enkele klanten naar voor die reeds de stap hebben gezet naar een digitale toekomst en voor ons hebben gekozen. Klanten in uiteenlopende sectoren, maar stuk voor stuk referenties in hun vakgebied. Meer over onze klanten vindt u onder Referenties.

Onze certificaten & Awards

Interesse in de ‘Digitale Transformatie’-aanpak van Avento?

Vraag HIER uw demo aan!