“In the Field” in 3 dagen

Planning

 

Op een pragmatische en interactieve manier begeleiden wij u door het implementatie proces van uw mobiele App. Ons proces is gebaseerd op de Microsoft Sure StepTM Methodologie, samengebald in een korte sprint van 3 dagen. Geen zware analyses en lijvige documenten! Wel samen al doende exploreren & configureren en u voorbereiden voor het werk in de field.

Vraag uw plan aanOverview Training

Tijdens deze interactieve training geven wij u inzicht in de functionele mogelijkheden van de mobiele CRM App. De gesprekken zullen leiden tot inzicht in hoe deze functionaliteiten uw sales-proces kunnen ondersteunen.

Tuning

In deze sessie configureren wij “Live” de nodige aanpassingen op uw App, met behulp van de standaard configuratietools, zodat u gaandeweg kan valideren en bijsturen. Wij maken samen met u een pragmatische selectie van functionaliteiten en onderscheiden “need to have” van “nice to have”, zodoende met de standaard configuratietools maximaal aan uw proces-behoeften te voldoen.

Upload

Het doel van deze sessie is om uw relevante business-data in de CRM Mobile omgeving te gaan opladen. Het is cruciaal om samen een kritische en pragmatische blik te werpen op het type van informatie dat u wenst te beheren in uw App.

Playing

U beschikt nu over een App die geconfigueerd is naar uw proces-behoeften en ook uw business-data bevat. “Playing” is de boodschap zodoende eventuele fine-tuning uit te voeren.

Training

Het is nu tijd om het hele team op te leiden. U hebt reeds belangrijke ervaring opgedaan in de vorige sessies en u zal zich comfortabel voelen om samen met ons, of zelfs helemaal zelfstandig, deze training uit te voeren.

And Go!

Uw team is opgeleid en kan vol zelfvertrouwen de baan op. U beschikt tevens over de nodige opvolg-functies teneinde uw team maximaal te kunnen ordersteunen om zo uw doelstellingen te bereiken. Wij geven u tijdens deze laatste sessie de nodige “tips & tricks”.

Interesse in de ‘Digitale Transformatie’-aanpak van Avento?

Vraag HIER uw demo aan!