Events

Horeca Expo

19-23/11/2017
Flanders Expo Gent

Hoewel het geen evidente actie is voor een bedrijf als Avento, voelden wij ons wel perfect op onze plaats op de HorecaExpo 2017. Van 19 tot 23 november stond Avento op de beurs in Gent, niet voor de beursgangers maar voor de exposanten.

“We waren daar een vreemde eend in de bijt. Onze actie is voor een IT-bedrijf dan ook heel atypisch. Aan onze stand konden we geïnteresseerden – beslissingsnemers van andere exposanten dus – in een gezellige sfeer ontvangen. Op tablets en tv-schermen gaven we demo’s van onze oplossingen,” aldus Steven Joris, Sales en Development Manager. “Dat is zeker zinvol want voor heel wat professionals is een sterke CRM voor field-acties nog altijd een abstract gegeven.”

Fearless Family Day

15/10/2017
Circuit Zolder

Avento slaat dit jaar een nieuwe koers in. Dit werd gevierd met een familiedag op het Circuit van Zolder tijdens hét evenement van het jaar, de Nascar Finals en Belcar Race. Er werd een tipje van de sluier opgelicht van de nieuwe toekomstplannen en de nieuwe huisstijl van Avento. Maar de dag stond vooral in het teken van samenzijn en gezelligheid.

Er viel heel wat te beleven: een rondleiding achter de schermen, een gridwalk, karting, fotoshoot… en nog veel meer.

Bedankt aan iedereen om er samen met ons een onvergetelijke dag van te maken!

Digital First

19/10/2017
Tour & Taxis – Brussel

Digital First is gekend om de nieuwste technologieën, marktevoluties en trends in de kijker te zetten. Digital First laat u zien hoe de digitale evolutie bedrijven, overheden en consumenten veranderden.

Fearless field test

Ook Avento draagt bij aan deze digitale transformatie. Kom zelf testen hoe field proof uw bedrijf is en doe Avento’s Fearless Field Test. De test gaat na of uw werknemers in de buitendienst onderweg hun bestanden kunnen raadplegen, toegang hebben tot internet, rapporten kunnen trekken met de behaalde resultaten van die dag… Kortom, de test laat zien of uw business future proof is.

Keynote speaker

Tom Moortgat (Managing Director) reikt als keynote speaker aan over welke digitale oplossingen Avento beschikt om de commerciële buitendienst te ondersteunen en op te volgen. Maar ook andere thema’s zoals Internet of Things, Artificial Intelligence en Social komen aan bod

Machine Learning & The Internet of Things 
FMCG & RETAIL

B2B event – dinsdag 6 juni 2017

Keynote speakers
Nathalie Bekx (CEO – Trendhuis)
Patrick Tritz (Sales Manager – Field Resource)

Schrijf u hier in

De toekomst begint nu!

De toekomst begint nu

Machine Learning (ML) en Het Internet of Things (IoT) zijn ook in de FMCG- & retailsector vandaag meer dan ooit aan de orde. We kunnen niet meer om de Digitale Transformatie heen. Maar hoe gaat u hier mee om? 

Hoe baant u zich ‘in the field’ een weg door de massa van instromende data en hoe laat u deze data voor u werken? En vooral: Hoe en welke ML- en IoT-technologieën kunnen u hierbij ondersteunen?  

Dit B2B event toont aan hoe innovatieve technologie wordt ingezet voor ‘Assortment Improvement’ en ‘Field Resource Optimisation’ (Territory Management).  

Een event op maat van de CEO, Sales Director, Field Sales Director, Marketing Director en IT Business Director. 
 
Wat u mag verwachten?  

Avento laat tijdens dit inspirerend interactief event 2 toonaangevende sprekers aan het woord, die ons hun blik op de toekomst geven. Tijdens dit event doet u de nodige inspiratie en ‘best practices’ op om uw sales- & service-krachten nog beter te ondersteunen in uw Digitale Transformatie traject.  

Hiermee onderstreept Avento zijn rol als pionier op het vlak van Digitale Transformatie.  
 
Overtuigd? 

Volgende sprekers zullen hun licht laten schijnen over de digitale transformatie in uw sector:

Nathalie Bekx
Trendhuis

“Met welke grote technologische vernieuwingen worden u en uw onderneming de komende jaren geconfronteerd ?
Zie ze niet als een probleem, maar als een uitdaging en een mogelijkheid om uw business te verrijken.”

Nathalie Bekx, CEO van Trendhuis, kijkt samen met u vooruit.

Trendhuis

Patrick Tritz
Sales Manager Field Resource 

Als sales manager van Field Resource heeft Patrick een perfect zicht op hoe het er in de field in de praktijk aan toe gaat. Met een aantal cases toont hij de kracht van Digital Transformation aan. Een bron van inspiratie!  


Field Resource

Praktisch

Wij verwelkomen u graag in de offices van Microsoft Belgium. Ons programma omvat ook een netwerkmoment.  Het event wordt u ‘free of charge’ aangeboden, in samenwerking met Field Resource en Microsoft.

Datum

  • Dinsdag 6 juni 2017 van 14 u tot 18 u. 

 
Locatie 

  • Microsoft België – Leonardo Da Vincilaan 3 – 1935 Zaventem  
  • Parkeren kan kosteloos in de ondergrondse parking onder het Microsoft-gebouw
  • Het event vindt plaats op de 9de verdieping 

 

Leonardo Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem

Schrijf u hier in!

In samenwerking met: 

Interesse in de ‘Digitale Transformatie’-aanpak van Avento?

Vraag HIER uw demo aan!